Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / CARDAMOM VERDE 50g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - CARDAMOM VERDE 50g (Cardamom Verde 50g - cardamon verde) Al treilea cel mai scump condiment din lume, foarte aromatul cardamom, dispune de gust puternic, dominant, cu note de rasinoase. Cardamom-ul este folosit intr-un spectru culinar larg si extrem de apreciat, incepand cu tarile nordice precum Suedia sau Finlanda unde este folosit cu precadere in panificatie si pana in Orientul Mijlociu si Asia. Versatilitatea cardamom-ului merge mai departe de arealul culinar, acesta fiind intrebuintat pana si in medicina.
Produsul pe care vi-l oferim este un cardamom verde de cea mai buna calitate, produs in Guatemala.

Pret: 11,99 lei / buc.

Tip produs: cardamon verde seminte 50g

Detalii: cardamom panificatie bucatarie suedeza, bucataria asiatica, bucatarie arabeasca

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : cardamom verde pret, cardamon verde online pret, cardamom verde cu floare, cardamon pret, cardamon mancare arabeasca, cardamon cafea, cardamom verde cu floare, cardamon cel mai mic pret, de unde cumpar cardamom verde, reteta cardamom verde, ce este cardamonul cardamomul, se foloseste cardamon sau cardamom verde, o lingurita de cardamon verde, cafea cu cardamon