Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Chinezesti / CANTONESE BARBECUE MEAT MARINADE

Condimente Chinezesti - CANTONESE BARBECUE MEAT MARINADE

(Amestec de condimente chinezesti pentru marinata) Char Siu, numele cantonez pentru carnea la gratar, este marinata cu amestec special de mirodenii pentru a conferi carnii unicitate, prin glazura rosiatica cu aroma exceptionala. Este des servita sub forma de aperitiv, umplutura pentru chifla inabusita (pau) si in retetele cu noodles chinezesti sau in retete care au ca baza orezul prajit.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: marinata pentru carne

Detalii: mancare chinezeasca

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos
 
Reteta Cantonese Barbecue Meat Marinade - Char Siu (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Cantonese Barbecue Meat Marinade
      - 450 g carne de pui, vita sau miel
      - 1-2 linguri ulei vegetal

 

Mod de preparare:

1. Marinati carnea in pasta de condimente chinezesti, Cantonese Barbecue Meat Marinade  si ulei. Acoperiti si lasati la marinat cel putin 1h.

2. Pentru grill: Ungeti carnea, de cel putin 2 ori, cu pasta ramasa de la marinta. Intoarceti ocazional. Pentru cuptor: Preincalziti cuptorul la 190oC si coaceti timp de 30 – 45 min. sau pana s-a facut bine. Ungeti carnea, de cel putin 2 ori, cu pasta ramasa de la marinata. Pofta buna!

 

Alternativa: Puteti inlocui carnea cu costite de porc.

Sfaturi practice:
1. Puneti carnea intr-o punga de plastic impreuna cu pasta de condimente chinezesti, Cantonese Barbecue Meat Marinade. Inchideti bine punga. Lasati la marinat pentru cel putin 1h. Pentru o aroma mai puternica, lasati la marinat in frigider, peste noapte.
2. Alternativ puteti praji carnea in loc de facut pe grill sau la cuptor.



Tags : retete chinezesti, retete cantoneze, condimente chinezesti, retete gratar, marinata, mancare chinezeasca, retete preferate