Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Alge Prajite pentru Sushi Yaki Nori (28g)

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Alge Prajite pentru Sushi Yaki Nori (28g) (Alge prajite pentru Sushi Yaki Nori - Yaki Sushi Nori) Nori este cuvantul japonez pentru alga marina comestibila. Produsul finit este obtinut printr-un proces similar fabricarii hartiei care implica tocarea si mai apoi uscarea a algelor in fasii subtiri. Algele Yaki Nori sunt extrem de populare prajite in forma de foi de alga, mai ales datorita productiei de Sushi. Cu toate acestea Yaki Nori sunt adesea incorporate si in diferite retete de paste, supe specifice bucatariilor asiatice cat si ca element decorativ.

Pret: 15,49 lei / buc.

Tip produs: 10 foi alge prajite Sushi Yaki Nori (28g)

Detalii: alge japoneze Yaki Nori prajite pentru invelirea rulourilor Sushi, bucataria Japoneza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : alge prajite pentru sushi yaki nori, alge nori pentru sushi, alge japoneze sushi, alge prajite yaki sushi nori, alge yako nori pret, alge prajite pentru sushi pret, unde gasesc alge yaki nori prentru sushi la cel mai bun pret, algele prajite pentru invelit sushi yaki nori, vreau sa cumpar alge yaki nori online, cum se pragateste sushi cu alge yaki nori japoneze, yaki nori pret, roasted yaki nori, pret sushi yaki nori