Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Retete asiatice / Urechi de lemn cu vinete in sos oyster (4 portii)

retete asiatice - Urechi de lemn cu vinete in sos oyster (4 portii)
Daca doriti puteti adauga si fasii de carne de vita printre ingrediente, daca nu doriti o mancare vegetariana.

Aveti nevoie de:
      - 15g urechi de lemn
      - 1 cana ciuperci champignon taiate felii
      - 1 vanata (taiata cubulete)
      - 1 morcov (taiat fasii subtiri)
      - ulei de susan
      - sos de soia
      - sos de stridii
      - 3 catei usturoi, maruntiti
      - 1/2 lingurita praf chilli


Metoda de preparare:
1. Scufundati ciupercile deshidratate in apa fierbinte timp de 15-20 min, pana cand rehidratarea este completa, clatiti bine sub jet de apa si rupeti fiecare ciuperca in bucati mai mici.
2. Incingeti in Wok cateva linguri ulei de susan. Adaugati legumele si amestecati constant la flacara mare.
3. Cand incep sa devina crocante (dupa aprox 4 min) adaugati sos de soia, sos de stridii si chilli dupa gust. Pentru cei carora le plac gusturile putin caramelizate, adaugati 1/2 lingura zahar brun.
4. Serviti fierbinte alaturi de Orez cantonez.
Tags : urechi de lemn, retete cu legume, retete chinezesti, ulei de susan, sos de stridii,