Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Retete asiatice / Spaghetti cu vita si legume (4-6 portii)

retete asiatice - Spaghetti cu vita si legume (4-6 portii)
O mancare sanatoasa cu vita, varza chinezeasca, rosii si ceapa. Nemaipomenita daca se serveste calc cu noodlesi sau orez.

Aveti nevoie de:  
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indonesian Rendang Curry
      - 300g carne de vita, taiata fasii
      - 2 bucati varza chinezeasca, curatate si spalate
      - 2 rosii, taiate cubulete
      - 1 ceapa, taiata cubulete
      - 4 linguri lapte de cocos sau lapte
      - 2 linguri ulei

Metoda de preparare:
1. Incingeti uleiul la foc mediu. Adaugati pasta de condimente indoneziene Indonesian Rendang Curry, ceapa si carnea. 2. Prajiti si amestecati timp de 10 min. Dati de pe foc.
3. Adaugati varza, rosiile si laptele; Amestecati inca 5 min la foc mediu sau pana sunt bine facute. Serviti cald cu noodlesi sau orez. Pofta buna!

Alternativa: Puteti inlocui: 1) carnea de vita cu alt tip de carne la alegere 2) varza chinezeasca cu orice alte legume dupa preferinte (conopida, ardei sau sparanghel).


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii reteta: mancare indoneziana

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Tags : condimente indoneziene, retete cu vita, retete picante