Retete asiatice / Pulpe de pui la cuptor (3 portii)

Friptura de pui facuta in abundenta de condimente indiene. Merge perfect alaturi de cartofi facuti tot la cuptor.
Aveti nevoie de: - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Tikka Masala - 3 bucati (450g) pulpe de pui, dezosate - 110ml (½ cana) sherry Garnitura: - 3 cartori copti/fierti de marime medie, decojiti si taiati cubulete - 2 linguri suc de lamaie - 1 lingura ulei vegetal Metoda de preparare: 1. Amestecati 2 linguri din pasta de condimente indiene, Indian Tikka Masala si vinul. Puneti carnea intr-o punga de plastic si purnati peste sosul pestru marinata, apoi inchideti bine. Marinati cel putin 1h. 2. Preincalziti cuptorul la 180°C. Coaceti carnea timp de 35 min sau pana este bine facuta. Intoarceti carne ape cealalta parte la jumatatea timpului. 3. Incalziti uleiul in tigaie la foc mic. Adaugati restul pastei de condimente indiene, Indian Tikka Masala si sucul de lamaie si prajiti 1 min. Adaugati cartofii si prajiti 1 min. Serviti fierbinte cu carnea de pui facuta la cuptor. Pofta buna!
|
Pret vechi: 9,2 lei / buc.
Pret: 7,49 lei / buc.
Tip produs: pasta de condimente pentru curry
Detalii reteta: mancare indiana
Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)
Nr. bucati
|
Adauga in cos
|